Telefon: +36 30/526-2504     |

Vendégkönyv

Bejegyzés írása
 


Orsi és Peti
Tünde rendkívül precíz és megbízható szervező, figyelme minden részletre kiterjed. Alaposságához egy rendkívül kedves személyiség is társul, így öröm volt vele egyeztetni az elképzeléseinket. Professzionális és minőségi szolgáltatást nyújtott esküvőnkön, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

2016. november 01.
Kata és Zoli

Nagyon szépen köszönjük Tündi a segítséged! Az esküvő óta is kérdezgetik, hogy hol csináltattuk a csokrokat, annyira szépek voltak, jó újra és újra visszanézni a fényképeket, amin a gyönyörű dekoráció látszik. Külön köszönöm a közvetlenséged, jól esett a szervezés végéhez közeledve a gördülékeny hozzáállásod! Köszi mindent még egyszer!! Pusszka


2014. augusztus 27.
Lilla és Tamás

Kedves Tündi!

Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, rugalmasságot és türelmet, amit kaptunk Tőled. Munkáddal nagyon sokat segítettél, hogy megvalósítsuk az elképzelésünket a nagy napon még a rövid határidő ellenére is. Lelkesedéseddel, rugalmasságoddal, kedvességeddel, precizitásoddal a tökéletes esküvőszervezőt testesíted meg. Mindenkinek ajánlani fogjuk a munkádat. Nagyon sok sikert, és sok "munkát", sok szép esküvőt kívánunk Neked.

Sok szeretettel, Lilla és Tamás


2013. szeptember 27.
Zoltán - örömapa

Kedves Tünde!

Köszönjük a munkát - Ötletes tervezés, professzionális szervezés, minőségi dekoráció, gondos segítőkész lebonyolítás, korrekt árkalkuláció - Az ifjú pár, a család, és a vendégek egytől-egyig nagyon jól mulattunk, mindannyiunk számára részleteiben is szépre, emlékezetesre sikeredett e jeles esemény.


2012. július 05.
Évi és Balázs

Kedves Tündi!

Köszönjük szépen, hogy gördülékennyé tetted a Nagy Napunkat és hogy mindig velem voltál,segítettél, mikor szükségem volt Rád :-) Nagyon hálásak vagyunk a profi szervezés miatt!!


2012. július 02.
 
barbekü