Esküvőszervezés

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező RendezvényszervezésNagyon fontos, hogy a pár közös életük első napján felhőtlenül élvezhesse a boldogságot.

Ami kezdetben olyan egyszerűnek tűnik, az hirtelen átláthatatlan fergeteggé alakulhat.
Sok házasulandó fiatal számára válik az esküvő előtti készülődés ellenőrizhetetlen kavalkáddá.
A nagy nap előtti zűrzavarban egyre inkább háttérbe szorul az esküvő varázslatos hangulata.

" Megismételhetetlen élő előadás "

Kell egy szakmailag jól felkészült, empatikus szakember, aki összefogja, koordinálja a nagy napig a történéseket, és adott esetben le is vezényli azt.
Akkor is érdemes szakavatott esküvőszervezővel konzultálni, ha az esküvő főbb részeiről van elképzelés, de néhány pont még bizonytalan.
Segíthetek a legmegfelelőbb helyszínt, templomot, ruhát, kiegészítőket, meghívót, dekorációt, nászutat kiválasztani.
Egyszóval, az esküvő szervezői szolgáltatás, ma már ebben a rohanó világban egyáltalán nem luxus sőt, szinte elengedhetetlen.
Gondoljunk a legalapvetőbbre, az ifjú pár megszabadul minden felesleges izgalomtól, stressztől, és nyugodtan várhatják, hogy álmaik valóra váljanak.
Néhány fontos tudnivaló a rendezvényszervezés menetét illetően:
Egy személyes találkozó során Ön megosztja velem, hogy mi az elképzelése a tökéletes esküvőről. A beszélgetés során körvonalazódnak az elképzelések. Szó kerül a helyszínválasztás kritériumairól, a tervezett létszámról, az esküvő stílusáról és a várható költségekről.

  • A nagy nap forgatókönyvének tisztázását követően személyre szabott ajánlatot készítek Önnek (helyszínötletek, menüjavaslatok, zenekarok bemutatása, kiegészítők ajánlása, stb.). A keresgélés, telefonálgatás gondját leveszem válláról, és kizárólag olyan szolgáltatókat ajánlok az esküvőre, akik már bizonyítottak korábbi rendezvényeken és minőségi munkát végeznek.
  • Elkészítek egy check listát, amiben feltüntetem - határidőkkel - mind az Önre, mind a rám háruló feladatokat, teendőket. Ez egy fontos mankó lesz mindkettőnk számára a szervezésben.
  • Próba étkezés, dekoráció megtervezése, találkozó a zenekarral, helyszínelrendezés kialakítása, vőfély, ceremónia mester kiválasztása és minden egyéb szolgáltatás véglegesítése. Miután összeállt teljes egésszé a terv, megrendelem Ön helyett a szolgáltatásokat és megkötöm a szerződéseket minden alvállalkozóval.
  • Külön kérés esetén elkészítem a végleges, részletes forgatókönyvet. Ebben szerepel minden, a fotós, zenekar érkezésétől kezdve a torta behozatalán át a menyasszonytáncig. Itt válik nyilvánvalóvá, hogy igazán szervezett folyamatról van szó, amely során a leendő házasulandók megnyugodhatnak, hogy minden apró részletre odafigyel valaki.
  • Az esküvő előtti, utolsó 2 hétben ismét személyesen átbeszéljük a végleges forgatókönyvet.
  • Igény szerint, a rendezvény napján, személyesen jelen vagyok. Koordinálom és összefogom a szolgáltatók/szereplők munkáját, folyamatosan kapcsolatot tartok a párral. Igyekszem az esetleges váratlan helyzeteket is úgy megoldani, hogy azok senkinek ne tűnjenek fel. Célom és feladatom, az esküvő oly módon történő lebonyolítása, hogy az ünnepelt pár aznap este felhőtlenül szórakozhasson és semmi másra ne kelljen figyelnie.
  • Az esküvő után közösen kiértékeljük a rendezvényt és még abban is segítek Önnek, hogy ilyenkor pl. illik az esküvőn készült fényképpel ellátott köszönőlevelet írni a részvételért, és az ajándékokért minden vendégnek...


Amennyiben ajánlatom elnyerte tetszését, szívesen állok rendelkezésére!

beton barbekü