Referencia

Kedves Jegyespárok!

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - referenciaMindenkinek álma egy tökéletes ESKÜVŐ! Ehhez egy tökéletesen megtervezett "forgatókönyvre" van szükség!
Én is, mint minden nő (elnézést a férfiaktól, de valljuk be, hogy ez a nap a nőknek sokkal fontosabb), a legtökéletesebb, a legemlékezetesebb esküvőről álmodtam. Azt gondoltam, hogy majd mindent el kezdek időben lefoglalni, megnézni, megbeszélni, kifizetni, stb. és akkor majd nem folynak egybe az esküvő előtti teendők! Nem kell nekem segítség, főleg nem egy Esküvőszervező! Egy évvel előtte mindennek utána is jártam, és vártam, hogy mehessek a megbeszélt találkozókra.
Aztán amikor cselekednem is kellett, jöttek a gondok, a kérdések!

  • Az első többek közt, hogy "KITŐL KÉRDEZZEK?"
  • Kitől kérdezzen a násznép...
  • Szabadság kellett ahhoz, hogy el tudjam intézni a dolgokat, ide fussak - oda fussak.
  • Hogyan kell pl. mozogni, viselkedni, vagy mit kell mondani...
  • Honnan lesz autónk?
  • Hol olcsóbb a virág, és hol kapok minőségi árut?
  • Mivel a szülőknek is dolguk lesz, ki lesz mellettem. Ki igazgat, ha nem jól áll a hajam, a ruhám, a csokrom, a férjem öltönye... stb.

Egyszóval, akármennyire is bíztam magamban, SZÜKSÉGEM VOLT VALAKIRE! Aki minden MÁSRÓL gondoskodik. Aki mentesít minket, aki mentesíti a rokonokat, hogy mindenki csak azzal foglalkozzon, hogy jól érezze magát!
Hát nekünk ő segített: TÜNDI! Egy igazi védőangyal volt. Csinált nekünk egy személyre szabott naptárt, mikor, hova, mennyi pénzzel kell mennünk.

Ha kellett eljött velem, nagyon sokat segített a ruhaválasztásban és bár sok ruhát felpróbáltam, mégis az lett, amit ő ajánlott, mert az állt a legjobban. Én ugyan később láttam be, de ő elsőre megmondta. A virágaimat is az ő általa ajánlott üzletben foglaltam, pedig nekem volt egy saját elképzelésem, hogy hol szeretném, és sokat kellett velem vívódnia amíg sikerült rábeszélnie, hogy inkább onnan rendeljem meg. És képzeljétek olcsóbb is volt, és egyszerűen meseszépek.
Szervezett nekünk autót és sofőrt is. Sajnos a mi napunkon esett az eső, persze már autómosás után, aztán megszáradt, de foltos lett az autó, így újra mosatni küldte, hogy az is tökéletes legyen. Amikor elindultunk egy darab esőfolt sem volt rajta, csillogott-villogott. Nem is értem, hogy csinálta.

Mint minden esküvőn, a miénken is voltak bakik, azaz, hogy lettek volna, mert Tündi ott volt velünk, és ha valamit észrevettem, hogy nem jó, ő látta rajtam, és már ment is intézkedni.
Pl.: az étteremben egy hatalmas vázát tettek elénk, amibe bele tették a csokromat. Így persze senki nem látott minket. Tündi jött és kicserélte.
Nem tudták lejátszani a nyitózenénket valami oknál fogva, elintézte, és mire oda értünk volna, hogy táncolnunk kell a nyitótáncot, már minden rendben volt.

És mindezt úgy, hogy senki észre sem vette, hogy valami nincs rendben, és a családom mindeközben velünk lehetett, mert nem nekik kellett futkározni!

EZ nagyon fontos volt számunkra! Ki sem kellett nyitnom a számat, már adta, fogta, mondta...

Nagyon nagy segítség volt nekünk. Ha újra kezdhetném, akkor is megkérném, hogy segítsen. Nem botlottam bele lépten-nyomon. Ha kellett ott volt, ha nem, akkor a háttérből figyelt, hogy minden gördülékeny legyen.
Azóta már nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy bárcsak megbízott volna valakit, aki végigkíséri életünk egyik legfontosabb napját és annak szervezését. Nem szabad hagyni, hogy az intézkedések elrontsák, az amúgy izgalmas várakozást, készülődést.
ÉN CSAK AJÁNLANI TUDOM! Kedves, bájos, megbízható, realista, az a fontos neki, hogy a párnak mindent megadjon, és boldognak lássa. És szerintem nagyon kevés ilyen önzetlen ember van a világon!
Nekünk és a családomnk is sokat számított, hogy velünk volt!

Köszönöm Szépen Mégegyszer!

Üdvözlettel: K. Erika

Kedves Jegyespárok!

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - referenciaÉletünk legszebb napja volt az esküvőnk napja. Bármikor újból végigélnénk! Minden pillanat tökéletes volt, úgy, ahogy megálmodtuk! A vendégeink könnyes szemmel jöttek oda hozzánk gratulálni: sikerült igazán emlékezetessé varázsolni a Nagy Napunkat.

Egy évünk volt az esküvőnk megszervezésére. Az elején úgy gondoltuk, hogy bőven elég lesz ez az idő, hogy szépen, munka mellett is, megszervezzünk mindent. Szervezés közben azonban kiderült, hogy ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, igenis kell VALAKI, aki segít nekünk, aki összefog mindent!

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - referenciaEgy esküvő kiállításon láttuk először Tündi standját, majd az interneten is rátaláltunk a honlapjára. Már az első találkozás után éreztük, hogy Ő az, akire szükségünk van! Napoleon Hill (amerikai író) szavai Tündit juttatják eszünkbe: „A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit a legjobban szeret.” Tündi lelkes, megbízható, alapos és pontos. Szívvel-lélekkel végzi a munkáját, profi szervező. Neki is fontos volt, hogy ez a nap jól sikerüljön, életünk legszebb napja legyen.

Sokat beszélgettünk Tündivel, megismert minket, tökéletesen alkalmazkodott hozzánk és az igényeinkhez, ötleteit, javaslatait az egyéniségünkhöz szabta. Különleges esküvőt álmodtunk meg, nem szokványosat. Tündi örült is ennek a felkérésnek, hiszen neki is és nekünk is az volt a célunk, hogy az esküvőnk napja igazán a MI napunk legyen, és ne a másoknak való megfelelésről szóljon.

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - referenciaAz előkészületek során rengeteg ötlettel, nagyszerű tanáccsal látott el bennünket, kora reggel és késő este is számíthattunk a segítségére. Az sem okozott számára problémát, hogy az utolsó pillanatban lemondta a megbízott virágosunk a munkát, sőt az általunk felkért anyakönyvvezető sem volt szolgálatkész.

Minden úgy van, ahogy lennie kell – tartja a mondás – és ez így is van. Olyan tökéletes virágost és anyakönyvvezetőt szerzett számunkra Tündi, hogy minden álmunkat felülmúlták! Az anyakönyvvezető beszédét még hónapok múlva is visszaemlegették a vendégeink, hiszen ilyet még nem hallottak sehol és senkitől.

Igényesen, precízen összeállított forgatókönyvet készített Tündi számunkra, mindenki tudta a Nagy Napon, hogy mi a feladata. Az esküvőnk napján minden szolgáltató érkezését, munkáját koordinálta, nem kellett aggódnunk, mindent felügyelt. Ha bármi gond lett volna, tudtuk, hogy perceken belül megoldaná.

Nekünk egyetlen dolgunk volt az egész nap során: megélni és élvezni a nap minden egyes percét. Minden pillanatra örömmel gondolunk vissza és hála Tündinek, semmi sem árnyékolta be a boldogságunkat!

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - referenciaTündi a professzionalizmusa mellett tündéri teremtés, aki örömmel végzi a munkáját, és barátként is tekinthettünk rá. Úgy gondoljuk, hogy Tündi nélkül nem sikerülhetett volna ilyen tökéletesre az esküvőnk napja. 2016. május 22. tényleg a MI napunk volt. A legszebb napunk. Gondtalanul, boldogan, szerelmesen.

Az esküvőnket azóta is úgy emlegetik a vendégeink, hogy minden szempontból etalon!

Hálásak vagyunk, hogy a Jóisten a legtökéletesebb szervezőt vezette hozzánk!

Szívünk mélyéből köszönjük Tündinek, hogy ilyen csodálatossá, lélekemelővé tette életünk legszebb napját!

Minden esküvő előtt álló párnak tiszta szívvel ajánljuk Tündit, és őszintén kívánunk neki sok-sok kedves és lelkes ifjú párt!

Bea & Peti

beton barbekü