Szolgáltatások

Helyszín

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - HelyszínAz esküvői helyszín meghatározó, az esküvő legfontosabb alapköve. Lehet a legideálisabb helyszín egy elegáns szálloda, barátságos étterem, folyón ringatózó hajó, vagy egy homokos tengerpart. Az ötletek tárháza kifogyhatatlan. Azonban mindennél fontosabb, hogy a kiválasztott helyen, a személyzet figyelmes legyen, különösen ízletes legyen az étel és kényelmesen, jól érezzék magukat a vendégek.

Meghívó

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - MeghívóAz esküvői meghívó, az ifjú pár első hírnöke. Képvisel és hírt ad a nagy napról, a rokonok, barátok és az ismerősök felé. Az esküvő jelképe, ezért nem mindegy milyen a választott szöveg, idézet betűtípusa, és a papír milyensége. Igényesség, stílusosság, ízlésesség!

Virág és dekoráció

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Virág és dekorációMinden esküvőnek van egy stílusa, és meghatározó színvilága. Részletekben rejlik az egész, az összhang nagyon fontos, mindennek harmonizálnia kell. Ruha, kiegészítők, meghívók, smink, csokor, teríték, dekoráció stb... Székszoknyák és masnik. A helyszínt ünneplőbe öltöztetjük. Székszoknyák és szalagok széles választékát kínáljuk.

Székszoknyák és masnik

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Székszoknyák és masnikA helyszínt ünneplőbe öltöztetjük. Székszoknyák és szalagok széles választékát kínáljuk.

Torta, sütemények

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Torta, süteményekElképzelhetetlen az esküvő menyasszonyi torta nélkül. Bár édes gond, de ennek kiválasztása nehéz feladat, hisz több kritériumnak is meg kell felelnie. Íz, színvilág, nagyság, stb.

Zene

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - ZeneA násznép fergeteges és jó hangulatának meghatározója, záloga a jó zene. Természetesen mindenféle zenei ízlést ki kell elégítenie, a hagyományostól, a modern zenéig.

Fotós, videós

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Fotós, videósAhhoz, hogy a nagy nap felejthetetlen emlékei újra átélhetőek legyenek, a legszebb pillanatokat meg kell örökíteni. Ami lehet műtermi, beállított, vagy szabadtéri spontán fotózás (unokáink is látni fogják). Egyben látni az egész nap történéseit, igen, ehhez egy profi videós kell.

Frizura és smink

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Frizura és sminkÚgy tartja a mondás, minden menyasszony szép, de e különleges naphoz, egy különleges frizura és egy dekoratív smink elengedhetetlen.

Köszönő ajándék

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Köszönő ajándékEgy apró gesztus, kis figyelmesség, melynek minden vendég örül. Így a nagy nap, számukra még emlékezetesebbé válik.

Vőfély- ceremóniamester- moderátor

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Vőfély- ceremóniamester- moderátorRégi szokás vőfélyt hívni a lakodalomba. Régebben a család barátja vagy rokona vállalta ezt a megtisztelő szerepet. Sőt nem volt ritka még egy-két évtizeddel ezelőtt sem, hogy a lakodalomba nem egy hanem több vőfélyt is meghívtak.

Ma már feledésbe merült az, hogy barátot kérjenek fel erre a szerepre. Inkább hivatásos vőfélyt hívnak a lakodalmakba, akik felkészülve a "megmérettetésre", pontosan és szépen levezénylik a lakodalmat.

Esküvői jármű- limuzin, oldtimer, hintó

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Esküvői jármű- limuzin, oldtimer, hintóA menyasszonyi autó az ízléseteknek, álmaitoknak megfelelően lehet luxusautó, oldtimer, limuzin vagy hintó. Hintón érkezni a templomba, majd onnan a vacsora helyszínére nagyon romantikus.

Egyebek

Simon-Szabó Tünde - Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező - Egyebek

 • galambröptetés
 • csoki szökőkút
 • fogfehérítés
 • csokortartósítás
 • jégszobor... a képzeletnek nincs határa!
 • székszoknyák különböző színű masnikkal
 • esküvő koordinálása
 • forgatókönyv
 • tanácsadás
 • baby sitter
 • bármixer
 • táncoktatás
 • nászajándék szolgáltatás
 • esküvői honlap
 • tűzijáték
 • pillangóröptetés

beton barbekü